Ride with Style, Comfort and Speed!

Racer Herr

Specialized Tarmac

Tarmac är den ultimata tävlingscykeln. Den enda cykeln där varje ramstorlek har utvecklats helt ut efter hur den fungerar "in action". Allt hämtat från data insamlat under användande. Så oavsett vilken storlek du har, får du en cykel som är utvecklad för att fungera perfekt. För det finns bara en cykel du bryr dig om. Din!
 

Specialized Tarmac Comp Torch Edition

Specialized Allez

Den nya Allez är byggd för enorm hastighet och direkt svar på dina rörelser, utan att spränga din plånbok. Med proffsig design och en grym ramgeometri så står den redo för dig oavsett om det gäller att cykla på helgen eller att ställa upp i tävlingar. Allez cykeln är redo att ta dig till nästa nivå inom cyklingen.

Specialized Roubaix

Den klassiska Roubaix-cykeln reagerar snabbare än du vågat hoppas på för att vara en komfortracer. Frågetecken kring att en komfortracer skulle vara långsam? I så fall hänvisar vi till proffscyklisten Tom Boonen som med sin Roubaix SL4 har tagit flertalet segerar i världscupen. Med en snabb reaktion men fortfarande med mjuk åkkänsla och med storleksanpassade ramar levererars den bästa balansen och en låg vikt.  

Specialized Venge

Specialized Venge är cykeln framtagen för att vara så aerodynamisk som möjligt. Den är skapad från grunden där varje del är skapad för sig efter år av testande i Specializeds egna vindtunnel.
Specialized Venge ViAS Pro Disc UDi2

Specialized Diverge

Diverge är cyklen för dig som älskar att cykla racer men som inte vill begräsna dig till enbart asfalterade vägar. Divergen är en grusvägsracer. Med andra ord tål den grusvägarna men har samma geometri i ramen som en racer-cykel. Med möjligheten att sätta på hjul så breda som 35c blir dess begräsningar få. 

Specialized Diverge Elite DSW


 

Specialized Crux

Crux är valet för dig som inte vill bli stoppad där asfalten tar slut. Med en ram som är byggd för olika typer av underlag, med och utan skivbroms är den en svåslagen cykel. Den är precis vad den seriösa cyklisten letar efter som vill ha fart men inte vill begränsa sig till bara asfalt.  

Specialized Shiv

Shiv är det ulitmata triathlon vapnet. Perfekt kombination av styvhet och aerodynamik. FACT Carbonram och med aerodynamiska hjul så bryter du vinden på ett helt nytt sätt.