Upplev en åkkänsla som inte går att beskriva! 

Racer

På Racerdelen har vi cyklar från de välkända och högkvalitativa märket Specialized. I butik finns cyklar med aluminium och carbonram, i många storlekar och allt från instegscykel till tävlingscyklar.

Att ge sig in i djungeln av Racercyklar för att hitta en som passar dig och som klarar av de krav du ställer på cykeln kan kännas avskräckande. Frågor som vilka hjul och vilken ramstorlek ska jag ha, vilken typ av växlar ska jag ha eller borde jag satsa på aluminium eller på en carbonram? Då finns vi till hands för att guida dig till den cykel som som passar dig! Med lång erfarenhet av Landsvägscykling av att ha cyklat själva i många år och som yrke så kan vi bidra med mycket i ditt val.

När du sedan har valt vilken cykel du ska ha, så har vi utbildad personal i Bike Fit (klicka här för att läsa mer om BikeFit) för att ställa in cykeln exakt efter dig för så skonsamma och sköna timmar på din cykel som möjligt.  Med rätt styrstam, de rätta sulorna och en sadel som passar dig så garanterar vi en skönare upplevelse längs vägarna.
Vi har även testcyklar i butiken. Dessa cyklar är till för dig som är osäker på vilken cykel som passar dig bäst. Du kan då hyra dessa cyklar hos oss och ta med den hem till dig, exempelvis över helgen, och testar den på de vägar som du känner till. Testcyklarna finns i flertalet modeller och storlekar. 

Finns inte din önskade cykel i butiken kan vi beställa från vår leverantörer, Specialized och ha i butiken inom ett par dagar!

Varmt välkommen till oss på Fabriksgatan 15, Örebro, för att bolla dina idéer och ställa dina frågor till oss.
Eller kontakta oss på telefon: 019-145051 eller på Mail: info@unoforsberg.se.