Build to shred- just add trail

Specialized Epic

En flerfaldig världsmästare i mountainbike såväl som guldmedaljör under OS i London. Finns med både carbon och aluminiumram där Epic bevisar hur väl vår ram-geometri fungerar på 29”. Epic är utrustad med vårt erkänt bra Brain-system som är utformat för att läsa terrängen och anpassa dämpningen därefter, oavsett om du sprintar uppför eller åker utför i hög fart. Det helt unika Brain-Systemet låter dig accelerera med hårt tryck som om cykeln vore en hardtail, men öppnar dämpningen när den behövs för maximal kontroll och känsla.  

Specialized Epic Comp 29"
 

Specialized Epic Hardtail

När terrängen kräver en snabb och effektiv cykel så är Epic hardtail det perfekta alternativet, en svårtmatchad konkurrent. Epic hardtail finns med både carbon och aluminiumram där den har en ramgeometri som är anpassad för att följa dig exakt i tuff terräng i tävlingsfart.  

Specialized Crave

För cyklister som vill ta det till nästa nivå, på en 29” hardtail MTB som bevisat även fungerar i tävlingssamanhang, så är Crave det perfekta alternativet. Cyklister som väljer Crave kommer att ha stora fördelar av dess lätta vikt och ramgeometri, med luftdämpad gaffel och lätta 29”hjul

Specialized Rockhopper

Rockhopper är designad för långa och fina singeltracks. Med hydrauliska skivbromsar, framdämpad gaffel och en lätt aluminiumram levererar Rockhopper en skön åkkänsla och stor tillförlitlighet.

Crescent MTB

Crescnts MTB:er erbjuder cyklar i flera olika nivåer vad det gäller växlar och övriga komponetner. Finn i 26", 27,5" samt 29" beroende på vilken typ av cykling du vill köra. 

Specialized Camber

Camber är den perfekta cykeln för allt mellan turer på helgerna till heldags äventyr med varierad terräng. Camber är utvecklad för att ge trail-cyklisten allt han behöver. Aluminium eller carbonram med geometri för trail för att ge maximal kontroll.
Specialized Camber FSR 29"
Specialized Camber FSR Comp Carbon 29"

Specialized Stumpjumper FSR

Sporten har utvecklats mycket sedan 1981 då Stumpjumper gjorde debut, Men att den ska vara anpassad för äventyr och trailriding är kvar! Stumpjumper FSR finns med både 29” och i 650b hjul. Utrustad med AUTOSAG, SWAT och COMMAND POST för att vara perfekt för att klara av både utför och uppför. I år finns den även med bredare däck, 6Fattie modellerna.
Specialized Stumpjumper FSR Comp Carbon 29"

Specialized Enduro

Från tekniska stigar till racing ner för berg, Enduron är byggd för att klara äventyr. Enduron finns i både 29” och 650b hjul, i carbon eller aluminium och med en ramgeometri som är designad för all-mountain
Specialized Enduro Comp 650b

Specialized Pitch

När du vill ha en cykel som klarar äventyren och skogen så är Pitchen ett bra alternativ. Den nya Pitch med sina 27,5” hjul, skvibromsar och väl anpassad slaglängd är det perfekta alternativet för nya cyklister som gillar tekniska singeltracks.  

Specialized Pitch 650B

Specialized P.Serie

Allt från banor till parker, så är våra P.Series cyklar byggda för detta. Perfekta för Dirt banor eller bara de hinder vägarna bjuder på. Cyklarna är designade för allt från BMX cyklister till MTB cyklister. P.Serien är designad från grunden för att ge cyklisten den perfekta matchen för deras stil.
Specialized P.20 GromSpecialized P.3