BUILT TO SHRED—JUST ADD TRAIL

MTB

På MTB delen har vi cyklar från de välkända och högkvalitativa märkena Specialized och Crescent. I butik finns såväl heldämpat som hardtail, med stor variation på slaglängd och hjulstorlek.
Att ge sig in i ”MTB djungeln” för att hitta en cykel som passar dig och som klarar av de krav du ställer på cykeln kan kännas avskräckande. Frågor som Vilken hjul- och ramstorlek ska jag ha? Vilken typ av växlar ska jag ha? eller Borde jag satsa på heldämpat eller på en hardtail? Då finns vi för att guida dig till den cykel som som passar dig bäst!
Med lång erfarenhet av MTB-cykling, inom såväl träning som tävling samt med lång erfarenhet inom yrket, så kan vi bidra med mycket i ditt val.
När du sedan har valt vilken cykel du ska ha, så har vi utbildad personal i Bike Fit (läs mer om BikeFit här).

Vi har även testcyklar i butiken. Dessa cyklar är till för dig som är osäker på vilken cykel som passar dig bäst. Du kan då hyra dessa cyklar hos oss och ta med den hem till dig, exempelvis över helgen, och testa den på de stigar och vägar som du känner till. Testcyklarna finns i flertalet modeller och storlekar. 
Finns inte din önskade cykel i butiken kan vi beställa från våra leverantörer, Specialized och Crescent, och ha i butiken inom ett par dagar!

Varmt välkommen till oss på Fabriksgatan 15, Örebro, för att bolla dina idéer och ställa dina frågor till oss.
019-145051 eller info@unoforsberg.se.