Ta dig fram med fart och stil, men med komforten i behåll!

Crescent Mili

loading...
Milli kommer att få många tjejers hjärtan att klappa lite extra den här säsongen. 24 växlar, snabbrullande hjul och däck och hypereffektiva bromsar gör detta till en rolig träningshoj. Precis som alla våra hybridcyklar har Milli fästen för skärmar, stöd och pakethållare. Perfekt om du vill ha en snabb och snygg pendlarhoj som kan ta dig till skola eller jobb.

Crescent Anaris 

loading...

Sportcykel med högkvalitativa komponenter, aluminium dam-ram och dämpad framgaffel. Fungerar lika bra i skogen som på gatan. Hydraulisk lockout för låsning av framgaffeln för färd på slätt underlag. 42mm däck med mönster som ger bra grepp. 27 växlar och hydrauliska skivbromsar från Shimano.

Crescent Centi 

loading...
Tack vare en stark, stryktålig aluminiumram med genomtänkt geometri och mönstrade däck funkar Centi lika bra på snabba träningsrundor och för långpendling som på förortens cykelbanor. Växlarna och de hydrauliska skivbromsar är väl beprövade, effektiva och lätta delar från Shimano. De 18 växlarna gör att du alltid kan hålla rätt fart på pedalerna, oavsett om det går långsamt uppför eller fort utför.
Crescent Deci
loading...
Deci är en lyckad korsning av våra tjejracercyklar och de lite mindre temperamentsfulla damcyklarna. Resultatet är en lätt hoj med rejäla fartegenskaper och avslappnad sittställning. Med 16 växlar kan du alltid hålla rätt varvtal på pedalerna, oavsett om du bestiger berg eller njuter av en ordentlig medvind på väg hem från jobbet. Och tack vare de effektiva skivbromsarna och de mönstrade däcken med bra grepp har du alltid full kontroll.

Crescent Starren 

loading...
Oavsett om du tänker börja pendla till jobbet eller funderar på att börja träna på allvar så är Starren ett bra val. Du får en snabb, funktionell och säker cykel som kan ta dig till jobb eller skola i ur och skur i många år framöver. De 24 växlarna ger stora fartresurser och möjlighet till enklare bergsbestigning. Farten tar du ner effektivt och kontrollerat med de hydrauliska skivbromsarna.

Crescent Atto+

loading...
Atto+ är samma cykel som Atto men är färdigutrustad med vårt pluspaktet, det vill säga med skärmar, stöd och pakethållare.
Crescent Helag
loading...
Helag har grova däck, dämpad gaffel och mycket annat gemensamt med en mtb, vilket innebär att den klarar i stort sett alla underlag och miljöer. Tack vare de 27 växlarna finns det resurser både när det går brant uppför och när det blåser medvind på långa rakor. När det ska gå undan på allvar låser du enkelt gaffeln med ett reglage på styret. Skivbromsarna fungerar i alla väder och ger massor med bromskraft som är enkel att dosera eftersom de är hydrauliska.

Crescent Hamra

loading...

Sportcykel med superlätt aluminiumram och dämpad gaffel, för användning såväl på stigen i skogen som på gatan. Lockout på gaffeln som kan låsas från styret. Klassens bästa komponenter med 30-växlad Shimano SLX/Deore mix. Effektiva hydralisika skivbromsar och 42 mm greppsäkra däck. Allt för en säker och komfortabel färd.

Crescent Deci

loading...
Deci är en lyckad korsning av våra tjejracercyklar och de lite mindre temperamentsfulla damcyklarna. Resultatet är en lätt hybridcykel med rejäla fartegenskaper och avslappnad sittställning.
Specialized Vita Sport Disc Step Through
Specialized Vita Sport Disc ST är en hybridcykel som har det mesta. En lätt aluminiumram som ger en fantastiskt känsla på cykeln. Step Through står för det låga insteget.

Mer info på Specialized

Specialized Sirrus Sport 

loading...

Sirrus Sport Disc är en hybrid med ramgeometri för fart och komfort. Designad för långa distanser. Hydrauliska skivbromsar som klarar alla väder.

Mer info på Specialized

Specialized Sirrus Comp Carbon Disc
Sirrus Comp Carbon Disc är en hybrid med ramgeometri för fart och komfort. Designad för långa distanser. Hydrauliska skivbromsar som klarar alla väder och här med en lätt, styv och komforthöjande carbonram!

Mer info på Specialized
Specialized Crosstrail Sport Disc
loading...
Crosstrail är redo för alla utmaningar. Med sin dämpade framgaffel klarar den stigar och kullersten lika väl som asfalt och grusvägar. Med 38c däck rullar den lätt och stabilt.

Mer information på Specialized

Cresent Femto

loading...

Femto är en snabbrullande allroundcykel med lätt, stark aluminiumram och komponenter som ger dig resurser att trampa både fort och långt. Genom att ändra läget på styrstammen kan du justera höjden på det raka styret och få det där du vill ha det. Med 24 växlar finns det en för varje situation, oavsett om det går plågsamt långsamt uppför eller riktigt fort utför. Skivbromsarna är dimensionerade för att matcha fartresurserna och fungerar lika bra i vått som i torrt.

Crescent Holma

loading...
Holma kommer utrustad med skärmar, kedjeskydd, stöd, godkänt lås och en rejäl pakethållare. Styret är lätt uppåtvinklat för bästa ergonomi och i ändarna sitter sköna handtag monterade. Styrstammen är justerbar så du enkelt kan ställa in en position du trivs med. Med 24 växlar finns en växel för varje lutning, oavsett om det går upp eller ner och hydrauliska skivbromsar dimensionerade för samma förhållanden.
Crescent Åkulla
loading...
Det gör den perfekt för träningsrundor i högt tempo, eller som pedlarhoj till jobb eller skola. Sittställningen är upprätt och genom att ändra läget på styrstammen kan du justera det raka styret och få det i den höjd du vill ha det. Tack vare de 24 växlarna tar du dig fram oavsett lutning och när du vill cykla riktigt fort låser du enkelt den dämpade gaffeln med ett reglage på styret.
Crescent Torne
loading...
Torne är en liten pärla i vårt sortiment. En instegshybrid med stark, lätt ram, robusta komponenter, bra balans mellan landsvägs- och terrängegenskaper och ett lågt pris. Tack vare de 24 växlarna är den lätt att få upp farten på. Och eftersom den har skivbromsar är det heller inga problem att säkert och kontrollerat få ner den. Den dämpade framgaffeln kan låsas i fast läge när det ska gå undan på allvar och de breda däcken med mellangrovt mönster ger bra väghållning på både grus och asfalt.

Crescent Starren+

loading...
Starren+ är samma cykel som Starren men är färdigutrustad med vårt pluspaktet, det vill säga med skärmar, stöd och pakethållare.

Crescent Ängsö

loading...
Ängsö är en instegshybrid med lätt, stark aluminiumram och beprövade komponenter. Tack vare den mtb-inspirerade geometrin, de grova däcken och den dämpade framgaffeln är den lika effektiv på grus som på asfalt. De 24 växlarna gör det lätt att få upp farten, och eftersom Ängsö har skivbromsar är det heller inga problem att säkert och kontrollerat få ner den.

Crescent Tarfek 

loading...
Om du vill ha en cykel som bara går och går, då är Tarfek ett bra val. Den har en lätt, stark och rostfri aluminiumram och matchande utrustning. Växlar och bromsar är helt inkapslade. De 7 växlarna ger dig ett brett register med kraft för såväl branta uppförslut som för utförslöpor. Tarfek har fast monterad belysning fram och bak, skärmar, kedjeskydd, stöd, godkänt lås och en rejäl pakethållare.

Crescent Zetta

loading...
Tack vare racerutväxlingen med 18 lägen, däck som både rullar och greppar asfalten väldigt bra går det att cykla riktigt fort med Zetta. Med hjälp av de effektiva, säkra hydrauliska skivbromsarna har du alltid kontroll. Snabba stopp är inga problem, vilket är en stor fördel i stadstrafik. Svarta komponenter passar ramens mattsvarta lack perfekt. En snabb och snygg cykel för dig som vill kombinera träning med pendling
Crescent Pico
Crescent Pico är en hybridcykel med en stilren design och kommer att hjälpa dig från punkt A till punkt B i såväl blött som torrt. Med 16växlar och en lätt aluminiumram är detta en suverän hybridcykel.
Specialized Vita Sport Disc
 
Specialized Vita Sport Disc är en hybridcykel som har det mesta. En lätt aluminiumram som ger en fantastiskt känsla på cykeln.


Mer info på Specialized

Specialized Sirrus Elite 

loading...

Sirrus Elite Disc är en hybrid med ramgeometri för fart och komfort. Designad för långa distanser. Hydrauliska skivbromsar som klarar alla väder.

Mer info på Specialized

Specialized Sirrus Comp Disc
Sirrus Comp Disc är en hybrid med ramgeometri för fart och komfort. Designad för långa distanser. Hydrauliska skivbromsar som klarar alla väder.

Mer info på Specialized

Specialized Crosstrail Elite Disc

Crosstrail är redo för alla utmaningar. Med sin dämpade framgaffel klarar den stigar och kullersten lika väl som asfalt och grusvägar. Med 38c däck rullar den lätt och stabilt.

Mer information på Specialized

Crescent Femto+

loading...

Femto+ är samma cykel som Femto men är färdigutrustad med vårt pluspaktet, det vill säga med skärmar, stöd och pakethållare.

Crescent Rissa 

loading...
Om du vill ha en damcykel som rullar bra men framförallt länge, då är Rissa ett bra val. Växlar och och bromsar är skyddade både från fysisk påverkan och från regn och smuts och kräver ett minimum av underhåll. Med 7 växlar har du ordentliga fartresurser och kan tackla även riktigt branta uppförslut. Bak sitter en traditionell fotbroms och framhjulet bromsas med en effektiv rullbroms.skärmar, kedjeskydd, stöd, godkänt lås och fast monterad belysning fram och bak.
Crescent Åkulla+
loading...
Åkulla+ är samma cykel som Åkulla men är färdigutrustad med vårt pluspaktet, det vill säga med skärmar, stöd och pakethållare.

Crescent Yokto

loading...
Att Yokto är en Crescent syns på långt håll, och så fort du kliver upp i sadeln kan du känna det också. 24 växlar, snabbrullande hjul och däck och hypereffektiva mekaniska skivbromsar gör Yokto till en rolig träningshoj som gör det enkelt att ge det där lilla extra. Precis som alla våra hybridcyklar har Yokto fästen för skärmar, stöd och pakethållare.

Crescent Atto

loading...
En bra pendlarhoj behöver inte kosta skjortan, det är Atto ett snabbrullande bevis på. Den har en lätt och stark aluminiumram och komponenter som ger dig riktigt bra fartresurser. Växelreglagen sitter inom bekvämt räckhåll från de ergonomiska handtagen och med 24 lägen finns det en växel för varje situation, oavsett om det går uppför eller utför.

Crescent Kebne

loading...

En komplett utrustad 24-växlad trotjänare. Utrustad med belysning, godkänt lås och förberedd för low-rider pakethållare fram gör denna cykel till den perfekta touringcykeln med hydrauliska skivbromsar.

Crescent Yotta

loading...

Lätt och snabb träningshoj, eller bara bråttom till jobbet? Denna sportiga cykel funkar till det mesta. Racerutväxling från Shimano, här i en Tiagra/Sora mix. 35mm Schwalbe Kojak däck. Aluminiumram och hydrauliska skivbromsar.

Crescent Raidho
loading...
Raidhos ram är byggda av trippelreducerade aluminiumrör snyggt hopsvetsade till en lätt, urstark enhet. Komponenterna är valda för att matcha cykelns övriga temperament. Växlar, vevparti och hydrauliska skivbromsar är väl beprövade, effektiva och lätta delar från Shimano. De 20 växlarna gör att du alltid kan hitta rätt kadens, oavsett om det går uppför eller utför.
Specialized Vita Elite Disc 
loading...
Specialized Vita Elite Disc är en hybridcykel som har det mesta. En lätt aluminiumram som ger en fantastiskt känsla på cykeln.

Mer info på Specialized
Specialized Crosstrail Disc
loading...
Crosstrail är redo för alla utmaningar. Med sin dämpade framgaffel klarar den stigar och kullersten lika väl som asfalt och grusvägar. Med 38c däck rullar den lätt och stabilt. Skärmar, lampor och stöd kan enkelt monteras.

Mer information på Specialized