En cykel för vardagsbruk,
som du alltid kan lita på!

Monark Bas

loading...

Prisvärd modell som vi också kallar Bas. Fullt utrustad 3-växlad cykel med hög kvalitet, men lite enklare specifikation när det gäller de komponenter som sitter på cykeln. 

Karin 26"

loading...

En komplett 26" cykel med traditionell "hängmattsram". För dig som vill cykla på en klassisk "Karin" men tycker att originalet är för stor. Denna cykel har tre växlar, skärmar, pakethållare, belysning, lås och stöd.

Monark Emma

loading...

Emma bygger på en tradition som sträcker sig hela vägen tillbaka till 1908 och utgår från en enkel och stark ram med ett lågt insteg. På den monteras robusta komponenter som tål att användas dag ut och dag in i många år. Skärmar, pakethållare, stöd, belysning och ringklocka är givetvis standard. 3vxl. 

Monark Thor

loading...

Herrklassikern Thor, återskapad med retroram . En komplett cykel med skärmar, beslysning, lås, stöd och pakethållare - här i sjuväxlat utförande.

Monark Karin 

loading...

Sveriges mest sålda Monark är Karin, med den så kallade "hängmattsramen" är det verkliga damcykeloriginalet och en stilikon som gett inspiration till många andra. En komplett cykel med tre växlar, skärmar, pakethållare, belysning, lås och stöd.

Monark Eleonora
loading...
Gammalmodig och trendig på en och samma gång. Denna klassiska ”mormors-cykel” är ett riktigt cykeloriginal. Kvalitet rätt igenom men garanterat utan växlar. Din vän från svunna tider; Elenora, är utrustad med skärmar, pakethållare, belysning, lås och stöd

Monark Karl

loading...

En tidlös treväxlad herrcykel i klassisk tappning. En brukscykel till vardags och fest. Matchar kostymen lika bra som jeans och t-tröjan. Komplett med skärmar, pakethållare, belysning, lås och stöd.

Monark Oscar

loading...

Oscar är en cykel från Monark som kombinerar funkton med en klassisk och stilren design! En trotjänare med noll växlar!

Monark Vera

loading...

Söker du en traditionell cykel med damram och navgenerator? Då är klassikern Vera något för dig. En trogen vän alla tider på dygnet. Komplett cykel med tre växlar, skärmar, pakethållare, belysning, lås och stöd.

Monark Katarina
loading...
En komplett damcykel och en vän i vardagen. Katarina är storasyster till storsäljaren Karin. Stilikonen bland Sveriges damramar, försedd med sju växlar, belysning, lås, skärmar, stöd och pakethållare.
Monark Bas Herr
loading...

Prisvärd modell som vi också kallar Bas. Fullt utrustad 3-växlad herrcykel med hög kvalitet.

Monark Sigvard

loading...

Är du på jakt efter en enkel och rejäl cykel för kortare turer så är Sigvard ett bra val. Du har tre växlar att välja på och sitter upprätt och bekvämt med bra uppsikt och kontroll över trafiken runt dig.

 Crescent Maja

loading...

Toves lillasyster Maja med tre växlar finns i två tuffa färgkombinationer. Komplett cykel med skärmar, stöd och pakethållare samt korg i aluminium med tillhörande väska.

Crescent Lotta 

loading...
Treväxlad budcykel med häftig retrodesign. Den integrerade skylten i ramen förstärker utseendet som påminner om svunna tider. Lotta är utrustad med  fotbroms, stöd och frampakethållare. Den matchande trälådan som går att köpa till, fulländar retrolooken samtidigt som den underlättar för större packning.

Crescent Castor 
 

loading...
En pålitlig trotjänare med sju växlar utrustad med lås, stöd, belysning och fotbroms. För de längre herrarna finns Castor med XL-ram.

Crescent Tove

loading...

Cykelikonen Tove med sju växlar, utrustad med allt godis man kan tänkas behöva på en daglig kompis. Skärmar, stöd och pakethållare samt korg i aluminium med väska ingår.

Crescent Sunnan

loading...
Hundraårig design i nytappning! Sjuväxlade Sunnan tar dig med på en bekväm tripp med klassiskt uttryck. Komplett försedd med pakethållare, lås och belysning med som drivs av en navgenerator. Korg i konstgjord rotting ingår.

Crescent August

loading...
En klassisk herrcykel i riktig retro-anda! Med inspiration från Crescents barndom och dåtidens robusta budcyklar har denna pärla tagit form. Den integrerade skylten i ramen och frampakethållare förstärker det stilfulla uttrycket. Utrustad med fotbroms och stöd. Komplettera med matchande trälåda för komplett look!

Crescent Toste 

loading...
Toste är en treväxlad favorit för gammal som ung. Klassikern är komplett rustad med pakethållare, lås och belysning. Korg i konstgjord rotting ingår.
Crescent Boge
loading...
En stilren sjuväxlad herrcykel med klassisk karaktär som passar både för vardagscykling och helgcruising. Med brun, matt lack och matchande däck, sadel och handtag är Boge en riktig stilikon!  Utrustad med rullbroms, lås, pakethålare, skärmar och belysning som drivs av navgenerator.