Specialized gåcykel

loading...

Specialized Gåcykel.Finns i färgerna röd, gul och rosa. 

Crescent gåcykel Knytt
loading...
Balanscykeln utan pedaler är en bra start för den kommande cyklisten! Låt Knytt hjälpa till att hitta balansen och underlätta övergången till en trampcykel!
Crescent gåcykel Snotra
loading...
Balanscykeln utan pedaler är en bra start för den kommande cyklisten! Låt Snotra hjälpa till att hitta balansen och underlätta övergången till en trampcykel!

Crescent Snotra 12" 0V

loading...

Crescent 12" Barncykel. 0 Växlar
Lämplig från ca 3 år. Stödhjul och korg ingår.

Monark Cinder-Ella 12" 0V
loading...
Första riktiga cykeln. Härligt röd 12″:are med Spectras seriefigur ”Cinder-Ella” på sadel och ram. Liten korg framtill. Lämplig från ca 3 år. Stödhjul ingår.

Crescent Knyt 12" 0V

loading...

Crescent 12" Barncykel. 0 Växlar. Lämplig från ca 3 år. Stödhjul ingår. 

Crescent Svava 16" 0V

loading...

Lika lätt och samma geometri som våra andra barncyklar men här utrustad med pakethållare och stålskärmar. Storlek 4-6 år. Korg ingår. 0 Växlar.

Crescent Munin 16" 0V

loading...

Fräck 16" cykel med dämpargaffel, aluminiumram och rätt geometri gör den till en dröm att cykla på för 4-6 åringen.
0 Växlar.

Crescent Grom 16"
loading...
Gorm är en tuffing med aluminiumram med pakethållare, fotbroms och handbroms fram. Cykeln är försedd med skärmar, kedjeskydd och stöd.

Crescent Brok 16" 0V

loading...

Fräck 16" cykel med dämpargaffel, aluminiumram och rätt geometri gör den till en dröm att cykla på för 4-6 åringen. Här med lite högre styre och nummerplåt. 0 Växlar

Crescent Fridälv 16"
loading...
Snygga Fridälv i aluminium med spännande grafik och cykelkorg för små samlare. Cykeln är utrustad med fotbroms, pakethållare, skärmar, kedjeskydd och stöd

Specialized Hotrock 16"

loading...

Specialized Hotrock 16" cykel. 

Specialized Riprock Coaster 16"

loading...

Lekfull 16″ cykel för 4-6 åringar. Specializeds egna barncykel.

Specialized Hotrock 20" 6V

loading...

Tuff, frän 20" från Specialized som är designad för att vara rolig och säker att cykla på! 6 Växlar.

Crescent Edda 20"

loading...

20" cykel frånCrescent utan växlar! 

Crescent Saga 20" 3V

loading...

Lika lätt och samma geometri som våra andra barncyklar men här utrustad med pakethållare och stålskärmar, 3 växlar. Storlek 6-8 år. Korg ingår.

Monark Bros & Sis 20"

loading...

En barncykel som är en säker och snabb kamrat att börja upptäcka världen på. Utrustad med ringklocka, reflexer, en lättmanövrerad fotbroms bak och effektiv v-broms fram, stöd, kedjeskydd, pakethållare, cykelkorg och lackerade plåtskärmar är standard.

Specialized Hotrock Coaster 20" 6V

loading...

Tuff, frän 20" från Specialized som är designad för att vara rolig och säker att cykla på! 6 Växlar.

Specialized Coaster 20" 

loading...

Oväxlad 20" cykel från Specialized. Lekfull och gjord för lek. 

Crescent Trym 20" 3V

loading...

20" cykel med 3 växlar och skivbroms fram, kan det bli tuffare för 6-8 åringen ? Aluminiumram, dämpargaffel och plastskärmar m.m.

Crescent Gang 20" 3vxl

loading...
Treväxlad juniorcykel med aluminiumram, dämpargaffel och pakethållare. Flera av Crescents barncyklar och juniorcyklar är utrustade med fotbroms, så även Gang. Gang har dessutom en V-broms fram. Skärmar, kedjeskydd och stöd ingår.

Crescent Narre 20" 3V

loading...

Fräck 20" cykel med 3 växlar, dämpargaffel, aluminiumram och rätt geometri gör den till en dröm att cykla på för 6-8 åringen.

Crescent Grim 20" 0V
loading...
Tuff juniorcykel i aluminium och dämpargaffel, fotbroms och handbroms fram. Skärmar, kedjeskydd och stöd ingår.

Specialized Hotrock 24" 21Vxl

loading...

24" som är redo att attakera skogen och alla dess utmaningar! 

Specialized Hotrock 24" XC Disc
loading...
Specialized Hotrock 24" XC Disc. En 24" som är redo för skogen, utrustad med skivbromsar.

Crescent Jare 24" 7V

loading...
Sjuväxlade Jare är utrustad med dämpargaffel, fotbroms och skivbroms fram. En riktig skogstuffing eller cykelkamrat till och från skolan. Lås, skärmar och kedjeskydd ingår.
Crescent Ran 24" 3V
loading...
Treväxlade Ran finns i tre färgkombinationer med spännande grafik. Med lätt aluminiumram, pakethållare, stöd, lås och belysning är Ran perfekt för lek eller färdsvän till skolan.

Crescent Lone 24" 7V

loading...
Sjuväxlade Lone har en lätt aluminiumram med spännande grafik, perfekt för lek eller till och från skolan. Cykeln är komplett utrustad med pakethållare, stöd, lås och belysning.
Team JR 24" 21vxl
loading...
Team JR 24” passar den yngre killen eller tjejen som längtar efter en Mountainbike! Den dämpade SunTour-gaffeln förenklar hårda tag i ojämn terräng och gör körning över stock och sten till en barnlek! Växelgruppen har kvalitetskomponenter från Shimanos Acera-mix som med 21 växlar ger dig möjlighet till både branta lutningar och fartfyllda spurter.
Monark Lill Karin 24"
loading...
Barn vill göra som föräldrar gör – inte som föräldrar säger. Varför skulle inte barnen kunna få en variant av populära Karin? Och så kom Lill-Karin till, en 24″ cykel med klassisk ram i litet format. Tre växlar och fotbroms. Lämplig från ca 8-9 år. Korg och lås ingår.

Crescent Vale 24" 21V

loading...

En 24" med 21 växlar och dämpad framgaffel. Perfekt för alla sorts utmaningar som den kan tänkas ställas inför. 

Specialized Hotrock XC 24"

loading...

24" som är redo att attakera skogen och alla dess utmaningar! 
 

Crescent Hymer 24" 7V

loading...
Skogslek eller följeslagare till och från skolan? Sjuväxlade Hymer klarar både och med sin dämpade framgaffel, fotbroms samt skivbroms fram. Hymer är utrustad med pakethållare, kedjeskydd, lås och skärmar!
Crescent Torn 24" 3vxl
loading...
Lekfulle Torn är, med sina tre växlar och dämpargaffel en utmärkt skogskamrat och samtidigt en pålitlig cykel till och från skolan. Försedd med lås, skärmar och kedjeskydd.

Specialized Riprock 24"

loading...

En 24" cykel från Specialized som är gjord för tuffa tag! 

Crescent Embla 26"
loading...
En sportig treväxlad vardagscykel. Med 26” hjul passar Embla dig som tycker att Crescents damhybrider känns för stora. Försedd med fotbroms pakethållare, skärmar, lås, stöd och belysning.
Crescent Team JR 26"
loading...
Team Junior XL är en bra instegscykel när det är dags att växa i en större hjulstorlek och börja tävla eller träna på allvar. De större hjulen innebär samma fördel för en ambitiös junior som 29”-hjulen ger en senior: fart och stabilitet. De rullar bättre över rötter, stenar och andra hinder och gör framfarten säkrare. Den 33 cm stora aluminiumramen är lätt, stryktålig och passar cyklister från 130-160 cm.
Crescent Mist 26"
loading...
Mist är en sportig sjuväxlad vän för den kortare vardagscyklisten. Försedd med fotbroms pakethållare, skärmar, lås, stöd och belysning.
Crescent Ire 26" 7Vxl
loading...
Med en bra cykel kan man komma långt: till bästa kompisen, till skolan och hem igen. I sadeln på en Ire är det ingen dum idé att dra till skogs heller. Sun Tour-gaffeln tar udden av ojämnheterna och gör det enklare att hålla linjen in i nästa krök. Och tack vare de stora 26”-hjulen rullar den bättre än mindre cyklar över rötter, stenar och andra hinder – vilket gör framfarten både säkrare och roligare.